ACTIVITATS PARES 2015/2016

Aquest curs des de la Comissió, i vist l’èxit de l’any anterior, s’ofereixen més activitats esportives adreçades als pares, mares i personal docent de l’escola.

 

ACTIVITATS OFERTADES:

 

*ZUMBA

Des de l’AMPA continuem oferint classes de ZUMBA  amb un instructor cubà, 2 dies setmanals (dimarts i dijous) que tindran lloc al gimnàs de l’escola de 21,15h a 22,15h.

 

*PILATES

Aquest any com a novetat oferim classes de PILATES conduïdes pel centre IT Integral Training, 2 dies setmanals  (dilluns i dimecres de 19-20h) al gimnàs de l’escola.

 

*HIPOPRESSIUS + PILATES

Una altra novetat d’aquest any són les classes d’HIPOPRESSIUS, que assessorats pels professionals d’IT Integral Training es combinaran amb classes de PILATES també conduïdes pel mateix centre, 2 dies setmanals (els dilluns hipos i els dimecres pilates de 20-21h) al gimnàs de l’escola.

 

Per cada activtat es preveu un mínim de 13 i un màxim de 20 inscrits. En cas que alguna de les activitats no arribés al mínim de la quota d’assistents prevista la Comissió es reservarà el dret  d’anul·lació de la mateixa. Les activitats començaran el dilluns 21 de setembre al gimnàs de l’escola.

El preu per cada una de les activitats pels socis de l’AMPA és de 75€ al quatrimestre (la sessió d’1 hora ens surt a 2,38€/h). I de 90€ al quatrimestre per els no socis.  El pagament es farà en 2 terminis quatrimestrals. El primer pagament es farà a mitjans de setembre, i el segon a principis de febrer. La qual cosa permetrà apuntar-se des del moment de la inscripció a tot l’any o només a un dels 2 quatrimestres a escollir. A mitjans de curs (finals de gener), en cas que quedin places vacants,  es tornaran a obrir les inscripcions pel  segon quatrimestre. Si algú es vol donar de baixa un cop fet el pagament no es retornaran les quotes.

 

*IMPORTANT:

*Al tractar-se d’activitats organitzades per l’AMPA ha d’estar coberta per una assegurança personal obligatòria per activitats esportives  que val 4,5€ anuals (només s’haurà de pagar un cop en tot el curs i cobreix des del setembre del 2015 al setembre del 2016).

*Les places d’aquesta activitat són limitades, i per tant, es respectarà rigurosament l’ordre d’inscripció, donant prioritat als socis de l’AMPA per davant dels no socis. En cas de tenir més demandes que places ofertades s’obrirà una llista d’espera.

*El primer quatrimestre comprèn des del  21 de setembre fins el 28 de gener, i el segon quatrimestre del 1 de febrer al 2 de juny.

*A l’hora de les activitats, per les aules ja hi haurà passat el servei de neteja de l’escola, per tant, des de l’escola ens demanen que al plegar deixem el gimnàs en bones condicions d’higiene. Per tant, serà totalment OBLIGATORI canviar-se de calçat per entrar al gimnàs (es deixarà el calçat de carrer a la porta i s’haurà de dur calçat esportiu perfectament nèt en una bossa).

*Per les activitats de pilates i hipopressius, els assistents hauran de portar una màrfega per poder desenvolupar l’activitat (en podeu trobar al Decathlon).

El període d’inscripcions d’aquesta activitat serà del  4 al  13 de setembre, ambdós inclosos. Un cop feta la inscripció rebreu un correu confirmant-vos la plaça on es donaran les indicacions i terminis per fer el pagament.

 

Seguidament us facilitem l’enllaç al formulari per poder fer la inscripció a les diverses activitats:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per qualsevol consulta o aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb la Comissió a través del mail activitatsparespabordia@gmail.com

 

Us animem a participar-hi!!

 

DOCUMENTACIÓ D’INTERÉS:

INSTRUCCIONS PAGAMENT LÍNIA OBERTA

OPERATIVA PAGAMENT ACTIVITATS PARES

INFORMACIÓ I NORMATIVA ZUMBA, PILATES I HIPOS

Calendari Activitats Curs 2015-2016

About The Author