Inscripcions Servei Menjador

Benvolgudes famílies,

Per aquells que necessiteu introduir algun canvi o fer nova inscripció al servei de menjador per el mes de setembre, podeu fer arribar les noves fitxes d’inscripció  a la següent adreça dolors.garcia@eurestcatalunya.cat o bé deixant-la a la Secretaria de l’Escola, a l’atenció d’Scolarest, abans del proper dijous 10 de setembre.

Per a qualsevol canvi posterior durant el curs, us recordem que s’han de notificar igualment amb fitxa d’inscripció o baixa, per email o a través de la Coordinadora deMenjador, abans del dia 20 del mes anterior.

La fitxa d’inscripció està disponible a la web de l’AMPA, dins Serveis de Comissions, apartat Menjador. També la podeu obtenir des d’aquest link : Fitxa inscripciómenjador

Per qualsevol dubte o aclariment, restem a la vostra disposició i aprofitem per desitjar-vos un molt bon inici de curs!

Comissió de Menjador, Acollida i Ludoteca

About The Author