OFERTA de PÀDEL per SOCIS AMPA

 

Benvolguts pares,

Des de la Comissió d’Activitats Pares volem informar-vos d’una nova OFERTA de PÀDEL adreçada als SOCIS AMPA.

 

*RESERVA DE PISTES DE PÀDEL:

Em arribat a un acord amb l’empresa PIN’S PÀDEL 24h que ofereix als socis de l’AMPA de El Bosc de la Pabordia la possibilitat de reserva de pistes a les seves instal·lacions de Cassà de la Selva a preus reduïts. Hi ha disponibilitat de jugar les 24h del dia, els 365 dies de l’any. Les reserves de pista podran fer-se on-line, a la web de l’AMPA trobareu tota la informació al respecte i l’enllaç per fer la reserva.

PREUS RESERVA DE PISTA DE PÀDEL

Disponibilitat de pistes per jugar les 24h del dia, els 365 dies de l’any
*TARIFES DE RESERVA DE PISTA PER HORARIS:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Dilluns 8€/h 10€/h 12€/h
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte  10€/h
Diumenge
de 0 a 7h de 7 a 17h de 17 a 24h
*Tarifes especials exclusivament pels SOCIS AMPA El Bosc de la Pabordia.

 


*CLASSES DE PÀDEL:

També ofereixen, per aquells que els interessi, classes de pàdel a preus especials adaptades a cada nivell  que es duran a terme a les instal·lacions del Servei d’Esports de l’UdG (que està al costat del Geieg de Palau). Es tracta de classes de grups de 4 alumnes amb total flexibilitat horària segons la conveniència de cadascú. Si dins l’horari que us interessa (matins, migdies, vespres…) es pot fer un grup de 4 íntegrament de l’escola, es prioritzarà, en cas contrari s’inclouran els alumnes en grups ja existents de gent externa a l’escola. Per poder fer ús d’aquesta oferta no ens demanen un mínim d’apuntats, tan sols hi hagi un interessat es mantindrà l’oferta. Ens ofereixen dues tarifes diferents:

PREUS CLASSES:

*Abans de les 17h – 30€/4 classes

*Després de les 17h – 40€/4 classes (per raons d’enllumenat)

 

 

*TORNEIG DE PÀDEL:

Per últim, ens ofereixen la possibilitat d’organitzar un Torneig de Pàdel del Bosc de la Pabordia a les seves  instal·lacions de Cassà de la Selva. Aquest torneig s’organitzaria de cara a la segona meitat de curs per facilitar a aquells que s’inicïin fent classes de pàdel també hi puguin participar.  Evidentment, per poder organitzar un torneig de pàdel exclusivament de l’escola hi ha d’haver un mínim d’equips interessats en apuntar-s’hi, en cas contrari qui estigui interessat en participar en un torneig l’inclouran a algún torneig dels ja existents al mateix club. Depenent de si hi ha prous interessats es pot plantejar o no diferents categories (masculí, femení ,mixtes o fins i tot infantil si hi hagués interessats).

 

Per tant, tots aquells que puguin estar interessats en alguna d’aquestes 3 ofertes (reserva de pistes, classes de pádel i/o torneig), si us plau ompliu el  formulari de l’enllaç i ens posarem en contacte amb vosaltres  per comunicar-vo-ens els detalls:

FORMULARI

RESERVA DE PISTES ON-LINE

About The Author