S’OBREN LES INSCRIPCIONS PEL 2on QUATRIMESTRE DE ZUMBA, PILATES I HIPOS+PILATES

Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió d’Activitats Pares us volem informar que dijous 14 de gener s’obren les inscripcions pel 2on Quatrimestre de les activitats de ZUMBA, HIPOS+PILATES i PILATES (en una de les dues sessions setmanals també s’hi fa una estoneta d’hipos per acord de les interessades). El segon quatrimestre d’aquestes activitats comença la primera setmana de febrer. El termini d’inscripcions és del 14 al 20 de gener ambdós inclosos.

Aquestes activitat inclouen dues hores setmanals de l’activitat triada repartides en 2 dies al gimnàs de l’escola.

 

PILATES: dilluns/dimecres de 19-20h

HIPOS+PILATES: dilluns/dimecres de 20-21h

ZUMBA:  dimarts/dijous de 21,15-22,15h

 

Només recordar-vos que la quota és de 75€ al quatrimestre pels socis AMPA (la sessió d’1 hora ens surt a 2,59 €), i 90€ al quatrimestre pels no socis. Si algú es vol donar de baixa un cop fet el pagament ja no es retornaran les quotes.

 

 

 

 

*****IMPORTANT:

*Al tractar-se d’una activitat que organitza l’AMPA ha d’estar coberta per una assegurança personal obligatòria per activitats esportives  que val 4,5€ anuals (només s’haurà de pagar un cop en tot el curs i cobreix des del setembre del 2015 al setembre del 2016). Aquells que ja hagin estat apuntats durant el primer quatrimestre no l’han de pagar.

*Les places d’aquesta activitat són limitades, i per tant es respectarà rigurosament l’ordre d’inscripció, donant prioritat als socis de l’AMPA per davant dels no socis.

*El segon quatrimestre de l’activitat comprèn del 2 de febrer al 2 de juny.

*ZUMBA: A l’hora de l’activitat per les aules ja hi haurà passat el servei de neteja de l’escola, per tant, des de l’escola ens demanen que al plegar deixem el gimnàs en bones condicions d’higiene. Per tant, será totalment OBLIGATORI canviar-se de calçat per entrar al gimnàs (es deixarà el calçat de carrer a la porta i s’haurà de dur calçat esportiu perfectament nèt en una bossa).

*PILATES i HIPOS+PILATES: L’activitat es realitzarà amb mitjons i cal dur una márfega/estoreta de pilates.

Recordeu: el període  d’inscripcions d’aquesta activitat será del  14 al 20 de gener. Un cop feta la inscripció rebreu un correu confirmant-vos la plaça on es donaran les indicacions i terminis per fer el pagament.

Seguidament us facilitem l’enllaç al formulari per poder fer la inscripció d’aquestes activitats:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 

 

US ANIMEM A PARTICIPAR-HI!!!

About The Author