FAPAC news – 29/04/2016

ACTUALITAT 
 

Ampliat el termini per a la presentació de propostes als Premis FAPAC.

Podeu enviar la vostra iniciativa fins al dia 8 de maig.

No desaprofiteu aquesta oportunitat per mostrar públicament els projectes que impusleu.  A més, podreu ser guanyadors d’aquesta 4a edició.

Més informació i Formulari de participació 

D’INTERÈS 

Campanya per a la protecció dels menors

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya ha posat en marxa una campanya per oferir eines i recursos per augmentar la protecció, especialment dels menors, davant dels continguts perjudicials en l’àmbit d’internet. S’inclouen recomanacions dirigides a les famílies, vídeos adreçats a joves i un sistema àgil per presentar denúncies. No perdeu detall. Segur que us serà molt útil. Més informació. 

Adheriu-vos al manifest “Movem-nos per l’educació”

Nosaltres ja ho hem fet! Si també us oposeu a la supressió d’escoles i grups, i defenseu una educació de qualitat per als nostres infants i joves, us animem a signar el Manifest “Movem-nos per l’educació”.
 

Assetjaments = denúncia

Us recordem que davant de qualsevol cas que atempti contra els drets dels nostres infants i adolescents, podeu comunicar-vos amb la FaPaC i amb el Síndic de Greuges amb qui col·laborem per intercanviar informació i assessorament sobre aquests tipus d’assumptes. Més informació

AGENDA 

Setmana formativa EU XarxaClau amb famílies europees: Del 8 al 12 de maig

La FaPaC organitzem una setmana dedicada a la formació amb la participació de representants de famílies de diferents països europeus. La iniciativa s’emmarca en el nostre projecte europeu EU XarxaClau: famílies per a l’èxit educatiu impulsat amb socis de Portugal, Polònia, Bèlgica, Bulgària, Espanya.

Farem diverses activitats, compartirem experiències i bones pràctiques, i cadascuna de les AMPA participants podreu dissenyar el vostre pla per promoure l’èxit educatiu en els vostres fills i filles. Més informació

Inscriviu-vos-hi! Afanyeu-vos perquè les places són limitades. Formulari inscripció.


Aquesta pàgina conté una selecció de notícies i informacions que ens ha fet arribar la FAPAC i que creiem poden ser del vostre interès. Per a més informació www.fapac.cat

 

AMPA El Bosc de la Pabordia
Comissió FAPAC i Relacions Exteriors

About The Author