REVISIÓ PREINSCRIPCIONS SERVEI MENJADOR | REUNIÓ INFORMATIVA

Benvolgudes famílies,

Per aquells que necessiteu introduir algun canvi o fer nova inscripció al servei de menjador, obrim un termini de revisió per fer arribar la fitxa d’inscripció i el full de normativa signat a la següent adreça dolors.garcia@eurestcatalunya.cat o bé deixar-ho a la Secretaria de l’Escola en horari de matins, a l’atenció d’Scolarest, abans del proper divendres 8 de setembre.

Per a qualsevol canvi posterior durant el curs, us recordem que s’han de notificar igualment amb fitxa d’inscripció o baixa, per email o a través de la Coordinadora de Menjador, abans de la finalització del mes en curs per començar-se a aplicar al mes següent.

Enguany hi ha una novetat important,  es podrà consultar la informació relativa als usos de menjador, notificar les absències i altres informacions, a través d’una intranet.  En breu informarem sobre la  seva posada en marx a.

Aprofitem per informar que durant el mes de juliol es van realitzar les obres per col·locar illes acústiques al sostre del menjador per corregir la reverberació del so dins el barracó.  Amb aquesta mesura que finalment ha assumit l’Ajuntament i la col·locació de taps a les potes de les cadires que farem en breu des de l’AMPA, esperem aconseguir tenir un menjador menys sorollós.

Tota la informació relativa al servei de menjador, acollida i ludoteca, així com els documents per realitzar les preinscripcions està disponible a la web de l’AMPA, dins la Comissió de Menjador, Acollida i ludoteca:

Per últim, recordar que a principis de cada curs fem una reunió informativa sobre el servei de menjador adreçada a nous pares de P3, oberta a la resta de pares d’altres cursos que també vulguin assistir. Aquest curs es farà el dijous, 14 de setembre a les 17.10h, a l’aula de psicomotricitat.

Per qualsevol dubte o aclariment, restem a la vostra disposició i aprofitem per desitjar-vos un molt bon inici de curs!

Comissió de Menjador, Acollida matinal i Ludoteca

AMPA El Bosc de la Pabordia

About The Author