Inscripció OBERTA de les Activitats Pares 2017/2018

Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió d’Activitats Pares us volem informar que dijous 7 de setembre s’obren les inscripcions de les activitats de ZUMBA, HIPOS+PILATES i IOGA. Aques any hem intentat iniciar aquestes activitats el més aviat possible, per això totes s’iniciaran la propera setmana, el 18 de setembre. El termini d’inscripcions és del 7 al 14 de setembre ambdós inclosos.

Aquest any fem una tarifa plana de les activitats, igual que el curs passat, tenint en compte la bona acceptació que va tenir aquesta mesura. Això significa que el pagament de la quota de les activitats us donarà dret a assistir a totes les classes que vulgueu a la setmana de qualsevol de les diferents activitats que s’imparteixin dirigides a pares dins del recinte escolar, concretament al gimnàs de l’escola.

La única novetat que hi haurà aquest any és que, per motius administratius, per poder participar en les activistats de pares s’haurà de fer un abonament d’una quota única anual (ja no seran dues quotes quatrimestrals). Si hi hagués algú que per algun motiu no li anés bé fer el pagament total de la quota, que es posi en contacte amb la Comissió d’Activitats Pares i li gestionarem un pagament fraccionat (activitatsparespabordia@gmail.com).

ZUMBA + Sin título IOGA

HIPOS+PILATES*: dilluns de 20-21h. Instructora: Raquel (IT)

PILATES: dimecres de 20,15-21,15h. Instructora: Laura (IT)

ZUMBA:  dimarts de 21 -22h. Instructora: Irene

ZUMBA: dijous de 21,15-22,15h. Instructora: Kat

IOGA: dijous de 19,30-21h (durada d’1,15h). Instructora: Pili

ZUMBA + Sin título IOGA

Només recordar-vos que aquest any és una quota única de 114,50€ (110€ + 4,50€ d’assegurança), vàlida de setembre a inici de juny pels socis AMPA, i 139,50€ pels no socis (135€ + 4,50€ d’assegurança). Aquest pagament us donarà dret a assistir a totes les sessions de les activitats que vulgueu durant la setmana, fent les combinacions que més us convinguin. Si algú es vol donar de baixa, un cop fet el pagament ja no es retornaran les quotes.

 

–>IMPORTANT:

*Us demanem que al formulari d’inscripció us apunteu a l’activitat/s a les quals teniu previsió d’assistir habitualment, per tal de poder fer una millor previsió i seguiment de les mateixes.

*Al tractar-se d’una activitat que organitza l’AMPA ha d’estar coberta per una assegurança personal obligatòria per activitats esportives  que val 4,5€ anuals (només s’haurà de pagar un cop en tot el curs i cobreix des del setembre del 2017 al setembre del 2018).

*Les places d’aquesta activitat són limitades, i per tant, es respectarà rigurosament l’ordre d’inscripció, donant prioritat als socis de l’AMPA per davant dels no socis.

*L’inici de les activitats serà el dilluns 18 de setembre i finalitzaran l’1 de juny (seguint el calendari escolar).

*ZUMBA: A l’hora de l’activitat per les aules ja hi haurà passat el servei de neteja de l’escola, per tant, des de l’escola ens demanen que al plegar deixem el gimnàs en bones condicions d’higiene. Per tant, será totalment OBLIGATORI canviar-se de calçat per entrar al gimnàs (es deixarà el calçat de carrer a la porta i s’haurà de dur calçat esportiu perfectament nèt en una bossa).

*PILATES / HIPOS: L’activitat es realitzarà amb mitjons o descalç i cal dur una márfega/estoreta de pilates/ioga.

*IOGA: L’activitat es realitzarà amb mitjons o descalç, i cal dur una màrfega/estoreta de pilates/ioga, una manteta i un coixí petit.

*En cas de no arribar als mínims establerts en alguna o algunes d’aquestes activitats la Comissió es reserva el dret d’anul·lació de les mateixes.

Recordeu: el període  d’inscripcions d’aquesta activitat será del  7 al 14 de setembre. A continuació us donem les indicacions per poder fer el pagament, els terminis de pagament, tenint en compte que les activitats d’enguany comencen tan aviat, són els mateixos que les inscripcions, del 7 al 14 de setembre.

Seguidament us facilitem l’enllaç al formulari per poder fer la inscripció d’aquestes activitats:

FORMULARI D’INSCRIPCIONS

OPERATIVA DE PAGAMENT

TARIFA PLANA 110€ ANUALS

US ANIMEM A PARTICIPAR-HI!!!

 

Atentament,

 

Comissió d’Activitats Pares

activitatsparespabordia@gmail.com

About The Author