Informacions Menjador

Benvolgudes famílies,

Ja teniu disponible el menú del mes de novembre: MENU_NOVEMBRE_2017

Aprofitem per adjuntar dues informacions més:

  • El quadre de sancions  Sancions_Pla_convivencia_2017_2018 que es seguirà durant el temps de menjador,  aprovat pel Consell Escolar dins el Pla de Funcionament de Menjador.  Les faltes i sancions proposades estan en concordància amb el Pla de convivència de l’Escola.  Les faltes lleus es comunicaran a les famílies mitjançant notes.  Les greus i molt greus, es notificaran també mitjançant nota, es parlarà amb les famílies  i en tot cas es valorarà conjuntament amb la Direcció abans d’aplicar la sanció.
  • Fins que entri en funcionament la intranet anunciada per Scolarest, l’empresa posa a disposició de les famílies una adreça de mail per poder comunicar principalment absències, dietes especials, gestió de cobraments, etc.  montserrat.garcia@eurest.es
  • Sobre les absències, recordem que es considerarà justificada quan un/a alumne no faci ús del servei del menjador un dia i s’avisi amb antelació a la coordinadora abans de les 9.30h del dia de la falta (no s’acceptarà cap avís després d’aquest termini).  L’avís es pot fer trucant al telèfon 661 330 639, o bé per mail a montserrat.garcia@eurest.es
    Caldrà justificar sempre l’absència per escrit. En cas que l’avís es faci per mail, el propi mail d’avís ja servirà com a justificant. En el cas que s’avisi per telèfon,  caldrà fer justificació escrita, sigui enviant un mail posteriorment o lliurant el justificant en paper omplert a la Montse. (JUSTIFICACIÓ FALTA 17-18Les absències s’hauran de justificar sempre abans de l’últim dia del mes en curs.  

Salutacions,

Comissió de Menjador

About The Author