Retirada Migdiada P3

Benvolgudes famílies,

​Coincidint amb l’inici del tercer trimestre​ i l’arribada del bon temps​, es començarà a fer la retirada progressiva de la migdiada als nens i nenes de P3. ​Anys anteriors la migdiada s’aturava a tothom per igual ​el primer dia de tornada de vacances de setmana santa però des de fa tres cursos​​ vam acordar amb ​Scolarest ​allargar-ho unes setmanes més perquè sigui un procés més progressiu. Us expliquem com ho faran les monitores.​

A mida que hi hagi nens que ja no dormin gens o que ​només dormin els 5-10 minuts finals de l’estona de migdiada, s’aniran deixant al pati després de dinar junt amb la resta de nens i nenes de P3 que ja no la fan des de fa​ algunes​ setmanes. Les monitores us aniran informant a través de les graelles diàries. ​

Les monitores allargaran la migdiada dels nens que encara vagin fent una mínima migdiada durant uns dies més, ​​sent el darrer dia per a tots els nens el divendres, 25 de maig, la setmana abans que marxin de colònies​ i abans arribi la jornada intensiva​ del mes de juny​. ​​​ Només s’aturaria abans d’aquesta data en el cas que el grup de nens que dormin siguin menys de 10, per un tema de compliment de ràtios de monitoratge de vigilància​ a pati.​​​​

Les activitats que s’els proposaran durant el darrer trimestre ​seran​:

  • Dilluns: contes
  • Dimarts​: tallers de manualitats
  • Dimecres: jocs tradicionals
  • Dijous: trencaclosques
  • Divendres: jocs esportius

​Les activitats de l’estona de pati ​són​ sempre​ activitats voluntàries, en cap cas s’obliga al nens a fer-les si volen fer joc lliure, però les monitores motivaran als nens i nenes a seguir el programa d’activitats proposat.

 

Comissió de menjador, acollida matinal i ludoteca

About The Author