Informacions menjador: colònies i jornada intensiva

Benvolgudes famílies,
Ens adrecem a vosaltres per comentar-vos un parell d’aspectes sobre el servei de menjador en aquesta recta final del curs:

 

– Referent al servei de menjador durant els dies de colònies (4, 5 i 6 de juny) , Scolarest oferirà el servei si s’ arriba a un mínim de d’infants que en facin ús. Per aquest motiu, les famílies que vulguin fer  ús del servei durant aquests dies agrairem ho comuniquin a la Montse, coordinadora de menjador, abans del dia 18 de maig. La mateixa setmana informarem si es podrà oferir el servei.

 

–  Pel que fa al servei de menjador durant la jornada intensiva (a partir del 05/06/2018), les famílies que no en vulguin fer ús cal que retornin aquest document, indicant la data de fi, a la Montse coordinadora de menjador abans del 18/05/2018. En cas de no portar la baixa en termini, s’entendrà que es vol fer ús del menjador. Cal tenir en compte que no es podrà donar de baixa a l’alumne fora de les dates indicades i per tant no s’abonarien les faltes d’assistència.

 

Comissió de Menjador

About The Author