INICI DE LES ACTIVITATS PARES PEL CURS 2018/2019

Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió d’Activitats Pares us volem informar que dilluns 17 de setembre s’iniciarà el nou curs de les activitats de ZUMBA, PILATES i IOGA. Aques any hem intentat iniciar aquestes activitats el més aviat possible. Recordeu que el termini de pagament s’acaba el proper 14 de setembre.

Aquest any fem una tarifa plana de les activitats, igual que el curs passat, tenint en compte la bona acceptació que va tenir aquesta mesura. Això significa que el pagament de la quota de les activitats us donarà dret a assistir a totes les classes que vulgueu a la setmana de qualsevol de les diferents activitats que s’imparteixin dirigides a pares dins del recinte escolar, concretament al gimnàs de l’escola.

Per poder participar en les activitats de pares s’haurà de fer un abonament d’una quota única anual. Si hi hagués algú que per algun motiu no li anés bé fer el pagament total de la quota, que es posi en contacte amb la Comissió d’Activitats Pares i li gestionarem un pagament fraccionat (activitatsparespabordia@gmail.com).

ZUMBA + Sin título IOGA

PILATES: dilluns de 20-21h. Instructora: Raquel (IT)

ZUMBA:  dimarts de 21 -22h. Instructora: Kat

ZUMBA: dijous de 21-22h. Instructora: Kat

IOGA: dimecres de 19,30-21h (durada d’1,15h). Instructora: Pili

ZUMBA + Sin título IOGA

Només recordar-vos que aquest any és una quota única de 114,50€ (110€ + 4,50€ d’assegurança), vàlida de setembre a inici de juny pels socis AMPA, i 139,50€ pels no socis (135€ + 4,50€ d’assegurança). Aquest pagament us donarà dret a assistir a totes les sessions de les activitats que vulgueu durant la setmana, fent les combinacions que més us convinguin. Si algú es vol donar de baixa, un cop fet el pagament ja no es retornaran les quotes.

 

–>IMPORTANT:

*Us demanem que al formulari d’inscripció us apunteu a l’activitat/s a les quals teniu previsió d’assistir habitualment, per tal de poder fer una millor previsió i seguiment de les mateixes.

*Al tractar-se d’una activitat que organitza l’AMPA ha d’estar coberta per una assegurança personal obligatòria per activitats esportives  que val 4,5€ anuals (només s’haurà de pagar un cop en tot el curs i cobreix des del setembre del 2018 al setembre del 2019).

*L’inici de les activitats serà el dilluns 17 de setembre i finalitzaran l’1 de juny (seguint el calendari escolar).

*ZUMBA: A l’hora de l’activitat per les aules ja hi haurà passat el servei de neteja de l’escola, per tant, des de l’escola ens demanen que al plegar deixem el gimnàs en bones condicions d’higiene. Per tant, será totalment OBLIGATORI canviar-se de calçat per entrar al gimnàs (es deixarà el calçat de carrer a la porta i s’haurà de dur calçat esportiu perfectament nèt en una bossa) i cal dur una estoreta per fer tonificació al final de la classe.

*PILATES: L’activitat es realitzarà amb mitjons o descalç i cal dur una márfega/estoreta de pilates/ioga.

*IOGA: L’activitat es realitzarà amb mitjons o descalç, i cal dur una màrfega/estoreta de pilates/ioga, una manteta i un coixí petit.

 

A continuació us donem les indicacions per poder fer el pagament, els terminis de pagament, tenint en compte que les activitats d’enguany comencen tan aviat, són  del 5 al 14 de setembre.

Seguidament us facilitem l’enllaç al formulari per poder fer la inscripció d’aquestes activitats:

FORMULARI D’INSCRIPCIONS

OPERATIVA DE PAGAMENT

TARIFA PLANA 110€ ANUALS

US ANIMEM A PARTICIPAR-HI!!!

 

Atentament,

 

Comissió d’Activitats Pares

activitatsparespabordia@gmail.com

About The Author