Inscripció Activitats Pares

Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió d’Activitats Pares us volem informar que dilluns 9 de setembre s’obren les inscripcions de les activitats de ZUMBAPILATES IOGA. Aquest any les activitats s’iniciaran el dilluns 23 de setembre. El termini d’inscripcions és del 9 al 22 de setembre ambdós inclosos.

Per poder participar a les activitats de pares s’haurà de fer un abonament d’una quota única anual. Si hi hagués algú que per algun motiu no li anés bé fer el pagament total de la quota que es posi en contacte amb la Comissió d’Activitats Pares i li gestionarem un pagament fraccionat (activitatsparespabordia@gmail.com).

Horaris activitats:

 • PILATES: dilluns de 20h a 21h
 • ZUMBA: dimarts i dijous de 20:30h a 21:30h
 • IOGA: dimecres de 19:30h a 21h (durada 1,5h)

La quota única serà de 114,50€ (110€ + 4,5€ d’assegurança), pels socis de l’AMPA, 139,50€ pels no socis(135€ + 4,50€ d’assegurança). La quota serà vàlida de setembre a inici de juny. Aquest pagament us donarà dret a assistir a totes les sessions de les activitats que vulgueu durant la setmana. Si algú es vol donar de baixa, un cop fet el pagament ja no es retornaràn les quotes.

IMPORTANT:

 • Us demanem que al formulari d’inscripció us apunteu a l’activitat/s a les quals teniu previst assistir habitualment, per tal de poder fer una millor previsió i seguiment de les mateixes.
 • Al tractar-se d’una activitat que organitza l’AMPA ha d’estar coberta per una assegurança personal obligatòria per activitats esportives que val 4,5€ anuals (només s’haurà de pagar un cop en tot el curs i cobreix des del setembre del 2019 al setembre del 2020).
 • Les places d’aquesta activitat són limitades, i per tant, es respectarà rigurosament l’ordre d’inscripció,donant prioritat als socis de l’AMPA per davant dels no socis.
 • L’inici de les activitats serà el dilluns 23 de setembre i finalitzaran l’ 5 de juny (seguint el calendari escolar).
 • ZUMBA: A l’hora de l’activitat, per les aules ja hi haurà passat el servei de neteja de l’escola, per tant, des de l’escola ens demanen que al plegar deixem el gimnàs en bones condicions d’higiene. Serà totalment OBLIGATORI canviar-se de calçat per entrar al gimnàs (es deixarà el calçat de carrer a la porta i s’haurà de dur calçat esportiu perfectament net en una bossa).
 • PILATES: L’activitat es realitzarà amb mitjons o descalç i cal dur una màrfega/ estoreta de pilates/ioga.
 • IOGA: L’activitat es realitzarà amb mitjons o descalç i cal dur una màrfega/estoreta de pilates/ioga,una manteta i un coixí petit.
 • En cas de no arribar als mínims establerts en alguna o algunes d’aquestes activitats la Comissió es reserva el dret d’anul·lació de les mateixes.

Recordeu: el període d’inscripcions d’aquesta activitat serà del 9 al 22 de setembre.

Seguidament us facilitem l’enllaç al formulari per poder fer la inscripció a les activitats:

Fer clic per accedir al formulari

US ANIMEM A PARTICIPAR-HI!!!

Atentament,

COMISSIÓ D’ACTIVITATS PARES

activitatsparespabordia@gmail.com 

About The Author