PORTES OBERTES I AMPLIACIÓ MATRÍCULA ACTIVITATS PARES

Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió d’Activitats Pares us volem informar que la setmana del 23 al 27 de setembre es farà jornada de PORTES OBERTES de totes les activitats de pares:  ZUMBA, PILATES i IOGA. Per aquesta raó, des d’avui i fins el dia 30 de setembre s’obre un nou període d’inscripcions per a tots/es aquells/es que s’animin. 

Podeu clicar sobre el link per accedir a la inscripció:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVMEpMRH6RYLQ6FbqjSHmPmdLBw3a5lriH2QPrLpg82VjFHA/viewform?usp=pp_url

Aquest any, com ja sabeu,  fem una tarifa plana de les activitats, igual que el curs passat, és una quota única de 114,50€ (110€ + 4,50€ d’assegurança)vàlida de setembre a inici de juny pels socis AMPA, i 139,50€ pels no socis (135€ + 4,50€ d’assegurança). Aquest pagament us donarà dret a assistir a totes les sessions de les activitats que vulgueu durant la setmana, fent les combinacions que més us convinguin.  Si hi hagués algú que per algun motiu no li anés bé fer el pagament total de la quota, que es posi en contacte amb la Comissió d’Activitats Pares i li gestionarem un pagament fraccionat (activitatsparespabordia@gmail.com). Si algú es vol donar de baixa, un cop fet el pagament ja no es retornaran les quotes.

INFORMACIONS I HORARIS:

PILATES: dilluns de 20-21h.  (cal dur: roba còmode, màrfega/estoreta i mitjons o descalç)

ZUMBA:  dimarts i dijous de 20:30-21:30h.  (cal dur: roba còmode, estoreta i calçat esportiu nèt en una bossa a part per canviar-se’l a l’entrada del gimnàs)

IOGA: dimecres de 19,30-21h (durada d’1,15h)  (cal dur: roba còmode, màrfega/estoreta, coixí, manteta i mitjons o descalç)

Us animem a tots/es a participar-hi!!!

Comissió d’Activitats Pares

About The Author