Resum de l’assemblea

El passat dimarts 3 de novembre es va celebrar l’assemblea de l’AMPA on hi van participar més de 100 famílies. De manera atípica, degut a les restriccions pels COVID, es va celebrar de manera virtual mitjançant la plataforma GoogleMeet.

Un cop feta la benvinguda, es va començar aprovant l’acta anterior i presentant informacions diverses com ara el funcionament general de l’AMPA, les tasques que s’han fet des de l’AMPA per a l’adequació de l’escola en el marc de la pandèmia i les activitats que s’han hagut d’anul·lar, les inversions realitzades el darrers anys i les reunions amb l’ajuntament i el departament d’educació. Seguidament, es van presentar els comptes del curs 2019-20 i el pressupost pel curs 20-21, que es van aprovar. A continuació, es van presentar less diferents comissions i les activitats que organtizen. Per acabar es va discutir i votar la posició de l’AMPA, com a representant de les famílies, pel que fa a l’horari de l’escola. El resultat de la votació va ser 76,8% a favor de mantenir l’horari de 9h a 17h i un 23,2% de canviar a l’horari de 8.30h a 16.30h.

S’adjunta la presentació que es va usar en l’assemblea.

Moltes gràcies a tots els participants!

About The Author