Resum de l’assemblea

El passat dimecres 11 de novembre es va celebrar l’assemblea de l’AMPA on hi van participar més de 50 famílies. De manera atípica, l’assemblea es va celebrar de manera híbrida amb famílies presents a l’escola i d’altres seguint de manera virtual la reunió.

Un cop feta la benvinguda, es va començar aprovant l’acta anterior i presentant informacions diverses com ara el funcionament general de l’AMPA, les diferents reunions que s’han realitzat amb l’Ajuntament, el departament d’Ensenyament i l’Associació de Veïns i les properes eleccions al Consell Escolar. A continuació, es van presentar les diferents comissions i les activitats que organitzen. També es van presentar les accions que s’han realitzat en temes de mobilitat i es va acordar que es treballi per a pacificar el carrer del davant de l’escola, demanant que no hi circulin autobusos i que es talli el carrer. Seguidament, es van presentar els comptes del curs 2020-21 i el pressupost pel curs 21-22, que es van aprovar. Per acabar es va comentar que a la propera primavera es farà el canvi de Junta de l’AMPA i es va convidar a tothom a participar-hi. Vam tancar la reunió, fent un petit joc de preguntes per veure si la gent havia estat al cas! 😉

S’adjunta la presentació que es va usar en l’assemblea.

Moltes gràcies a tots els participants!

About The Author