Casalet JUNY

Del 7 al 22 de juny ( període lectiu de jornada intensiva) s’oferirà un Casalet a l’escola de 15:30 a 17:00h impartit per l’empresa Nexxe.

Està dirigit als alumnes de P3 fins a 6è, on poden jugar i compartir una estona d’esbarjo divertida i organitzada. L’acollida de tardes tindrà una temàtica concreta i adaptada a cada grup d’edat. 

L’entenem també, com un servei pels pares que treballen i poder conciliar la vida laboral amb la familiar. Cal un mínim de 10 alumnes per tirar endavant l’acollida i el casal. 

Aprofitarem aquest espai per treballar els hàbits de convivència i fomentar actituds i valors que ajudin a créixer, respectar, compartir, jugar i aprendre. 

Preu

Els preus de l’acollida de tardes del 7 al 22 de juny són:

Casalet de 15:30h a 17:00h 45€

Acollida Eventual 5€

Les inscripcions

Les inscripcions es realitzaran a través de la nostra pàgina web www.nexxe.cat i el codi d’invitació BOS107 del 5 al 15 de maig. El 16 de maig, es confirmarà la realització de l’acollida de tardes, sempre que hi hagi un mínim de 10 participants. 

Les activitats 

En funció de les inscripcions es configurarà l’equip de monitors i es dissenyarà el programa d’activitats. Abans de començar l’acollida es facilitarà als pares el programa d’activitats dissenyat. 

El pagament 

A tots els alumnes inscrit, se’ls hi girarà el rebut a finals de juny.


About The Author