Comissió de Menjador, Acollida Matinal i Ludoteca

SERVEI DE MENJADOR 2021/2022

L’empresa que porta a terme el servei de menjador a la nostra escola és BOISA. A través de la seva intranet (https://menjador.boisa.cat) podreu fer la inscripció i hi trobareu tota la informació, característiques, equip de monitors i condicions del servei.

El preu del servei és 6’16€.

Inscripcions

Per tal de fer ús dels serveis cal inscriure’s prèviament tenint en compte el codi de centre BOS107:

Notificació assistència

Les notificacions de si els vostres fills es queden o no al menjador serà en base a la inscripció que feu i qualsevol modificació puntual (un dia que no es queda o al contrari, en ser esporàdic, el dia que es queda) només caldrà que ho notifiqueu a la mestra, res més.

Al·lèrgics
Pel que fa als que requeriu algun menú especial (al·lèrgics) cal que ho notifiqueu en la inscripció. Un cop indicada l’al·lèrgia dels vostres fills, la dietista de BOISA es posarà en contacte amb vosaltres per concretar. Tingueu en compte però que els menús per al·lèrgics es fan personalitzats però respectant el màxim possible que tota la mainada aparentment mengi el mateix.

Informes
Per a la mainada de P3, P4 i P5 es posarà a disposició de les famílies informació diària del que han menjat i en el cas de P3 de si han dormit.

P3
El servei de menjador, acollida i ludoteca per als alumnes de P3 s’iniciarà el dia 22 de setembre. Per tal de poder dur la migdiada caldrà que es dugui en una bossa: llençol de sota (i de sobre si es vol) de mida 1,20cm (ajustable) i xumet i/o nino de dormir, si es requereix. Tot haurà d’anar ben marcat amb el nom. 

Altres novetats del servei 

  • el menú el trobareu cada mes penjat a l’Intranet de Boisa (https://menjador.boisa.cat)

ACOLLIDA MATINAL I LUDOTECA 2021/2022

L’empresa que porta a terme el servei d’acollida matí i ludoteca és NEXXE. A la seva web www.nexxe.cat trobareu la informació del servei: característiques, equip de monitors, com inscriure’s i condicions.

 

La porta d’accés del servei serà la del pati d’infantil i es duran a terme 5 franges d’entrada: 7:45, 8:00, 8:15, 8:30 i 8:45.

Afegim alguna informació més:

Preus del servei i franjes horaries

ACOLLIDA MATÍ      SOCI         NO SOCI
7:45 a 9:00h –            2,15€          3,00€
8:00 a 9:00h –            1,70€          2,40€
8:30 a 9:00h –            0,95€          1,35€

LUDOTECA                SOCI        NO SOCI
17:00 a 18:00h –        3,50€          3,80€

Inscripcions
És important que encara que no tingueu previst fer servir el servei de forma immediata o regular, feu la inscripció per tal que NEXXE tingui les vostres dades i en el moment de fer ús del servei només us hi hagueu de presentar. 

Adjuntem el Pla de Funcionament del servei de menjador del curs 21-22 per que el pugueu consultar: 

Pla de funcionament bosc pabordia 21-22

LA COMISSIÓ

Aquesta comissió s’encarrega d’organitzar i vetllar pel bon funcionament dels següents serveis: menjador, acollida matinal i ludoteca. L’empresa que porta a terme aquests serveis és BOISA (menjador) i NEXXE (acollida i ludoteca).

Components

  • Rosa Olivella – 4rt i 2n (dinamitzadora)
  • Mar Baena -P5 i 3r (dinamitzadora)
  • Maria José Farré – P5 i 3r
  • Norbert Blanco – 5è
  • Sussi Santaulària – 2n i 5è
  • Eva Alcolea – P3 i 1r
  • Irina Rosés – 4rt

Funció

Des de la Comissió de Menjador fem seguiment del servei de menjador, acollida matinal i ludoteca, mitjançant visites periòdiques al menjador i contacte directe i continu amb les coordinadores del servei, l’empresa i l’equip directiu de l’escola per tal de fer seguiment del servei i aplicar els canvis i millores que convingui.


Qualsevol suggeriment, dubte o incidència la podeu fer arribar a: menjadorpabordia@gmail.com .
També podeu contactar amb BOISA (pabordia@boisa.cat / 628.603.118) i/o NEXXE ( laia@nexxe.cat). 

En el cas del servei de menjador disposeu d’un full de suggeriments/reclamació.