Secretaria

1a assemblea de l’AMPA del curs 2018-19

El passat 14 de novembre de 2018 a les 21 h. es va celebrar l’assemblea de l’AMPA d’El Bosc de la Pabordia, on hi van assistir un total de 50 famílies. A continuació teniu els enllaços a la presentació que es va usar durant l’assemblea i l’esborrany de l’acta (que s’haurà d’aprovar en la propera assemblea):

Que és un AMPA ?

Que és un AMPA?

Les associacions de mares i pares d’alumnes (AMPA) són associacions voluntàries de les famílies d’un centre educatiu amb l’objectiu general de promoure la participació i col·laborar amb les activitats educatives del centre.

PRESIDENTA 3ER/6è SABINE HUYGAERTS
VICEPRESIDENTA 3ER/6è LILIAN VIVAS VILLACAMPA
SECRETARIA 4RT/ P5 VIVIANNA COLOMÀ I COSTA
TRESORER P3 JOAN ROTLLAN VIGO
VOCAL  2N ISAAC SANCHEZ FERRER
VOCAL 1R SONIA MAS FERRERO
VOCAL P4 ROSANA RODRIGUEZ FLORES
VOCAL 3ER NURIA TOME GARCIA
VOCAL P5 QUIM COMAS MATAS
VOCAL MONICA CANALS ANDREU
V
VOCAL 5E ANA ARTERO LOPEZ
VOCAL 5E GABRIEL GARCIA
VOCAL 5E FERNANDO LEYVA QUILES

Documents

[vc_row][vc_column][vc_column_text]En aquest apartat hi podeu trobar tots aquells documents que fan referència directa a l’AMPA del CEIP El Bosc de la Pabordia.

Un d’ells, el full de’afiliació a l’AMPA ens serveix per tenir les dades bàsiques de les famílies que volen formar part de l’Associació de Mares i Pares del nostre centre.

També hi podeu trobar els Estatus, que recullen la definició i organització de la nostra Associació i la forma bàsica de funcionament. O les actes  de les reunions de la Junta de l’AMPA i d’altres reunions com les Assemblees generals.

 

Documents Descarregables:

Estatuts de l’AMPA[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]